Superlet vedligehold

Alle huler er lavet af naturlige materialer med plane overflader og enkle sammenføjninger, så de er lette at rengøre og vedligeholde.

Vi har selv testet hulerne gennem flere måneder, og konklusionen er klar. Med sæbespåner, vand og knofedt fjernes snavs og bakterier hurtigt og let.

Faktisk tog det under ét minut at rengøre en side, der havde ligget i en lade i knap et år – og den blev funklende fin helt uden nogen form for skidt. Træ er nemlig et naturligt, levende materiale.

Hulen kan vaskes

Vores huler tåler både sprøjt og vask. Har de fået vand, er der dog lige et par ting, du skal vide…

Træ er et levende materiale, og derfor reagerer det ved kontakt med vand. Er det et par sprøjt, kan du tørre det af med en tør klud.

Men har de stået ude natten over, eller fået en tur med haveslangen, kan træet rejse sig eller komme ud af form. Læg siderne i pres natten over, og slib dem så med sandpapir fx korn 180. Så lærer dit barn også noget om træ og vedligehold.

Hulen kan vaskes

Vores huler er ikke glade for vand, men de kan sagtens tåle både sprøjt og vask. Har de fået vand, er der dog lige et par ting, du skal vide…

Træ er et levende materiale, og derfor reagerer det ved kontakt med vand. Er det par et par sprøjt, kan du tørre det af med en tør klud.

Men har de stået ude natten over, eller har du vasket dem med haveslangen, rejser træet sig, og så skal du efter tørring også give dem en hurtig slibning med lidt sandpapir fx korn 180. så lærer dit barn også noget om træ og vedligehold.

Brug 100% naturlig sæbe

Hvis du får brug for at vaske din hule, anbefaler vi at du bruger ULDREN, der er en 100% ren kernesæbe til vask af uldtøj og andre naturfibre.

ULDREN sæbespåner er 99% vegetabilske og uden nogen form for duftstoffer og kemikalier som fx parfume og fosfater.

Vælg din helt egen Cavemaker…

Fra DKK 1.999
Fra DKK 2.399
Fra DKK 2.999
Fra DKK 2.999
Fra DKK 6.499
Fra DKK 11.999