Vores børn og deres leg skal tages alvorligt, for leg er læring, udvikling og sjov. Derfor er det vigtigt for os, at vores huler er bygget på et fundament af socialt ansvar, ligesom vi passer på naturen og vores fælles ressourcer.

For os er det derfor vigtigt at have et værdisæt, der ikke bare lyder godt, men som vi faktisk efterlever, fordi det giver mening. For os, for dem vi samarbejder med, og allervigtigst for de børn, der skal lege med hulerne.

VISION

Vi drømmer om, at få den fysiske og udviklende leg til at fylde mere i det gode børneliv.

Mission

Vi vil gennem leg og bevægelse bidrage til at udvikle børns nysgerrighed, fantasi, kreativitet, motorik og sociale kompetencer med huler designet med fokus på sikkerhed, socialt ansvar og jordens knappe ressourcer.

VÆRDIER

#1 FANTASI

Vi tror på, at en legende tilgang til livet er vigtig for børn og voksne, og her er fantasien afgørende. Fantasi er en vigtig del af den gode leg, og når vi udvikler den, kan den også skabe drømme, der kan flytte verden.

#2 BEVÆGELSE

Fysisk leg med bevægelse er helt afgørende for børns trivsel og udvikling. En bevægelse er også en dynamisk handling fra ét punkt til et andet, ligesom fx en folkelig bevægelse kan flytte holdninger. Og bjerge.

#3 ORDENTLIGHED

Kloden er under pres, og både miljø, samfund og ikke mindst vores børn kræver, at vi passer på kloden og hinanden. Derfor opfører vi os ordentligt overfor vores samarbejdspartnere og de ressourcer, vi anvender.

#4 ENKELHED

Det enkle og funktionelle design er meget bevidst, for jo enklere produktet er, jo mere åben kan legen blive. Det gælder også vores tilgang til både forretning og kommunikation. Vi siger tingene, som de er!

Vælg din helt egen Cavemaker…

Fra DKK 1.999
Fra DKK 2.399
Fra DKK 2.999
Fra DKK 2.999
Fra DKK 6.499
Fra DKK 11.999