God service til børnefamilier

Har I et legeområde til børn, men ikke ret meget plads? Så ved du, hvor svært det kan være at få plads til den gode leg. Men vi kan hjælpe!

Tilpasser sig antallet af børn

Nogle gange er der mange børn, andre gange slet ingen. Hulerne er designet til at fylde meget, når der bliver leget – og til at fylde meget lidt, når der ikke gør.

Giver forældre og børn mere ro

Vores huler er til børn på 2-7 år, og stimulerer deres fantasi, kreativitet og motorik – og selv små børn finder lynhurtigt ud af, hvordan systemet virker.
Måske vil de slet ikke hjem igen, og så må forældrene jo lige blive lidt længere…

Sikkerhed frem for alt

Vores huler er udarbejdet sammen med Nordisk Legepladsinstitut i Næstved, der også har testet og godkendt dem til leg uden voksne for børn på 2-14 år.

Lette at rengøre og vedligeholde

Vores huler er lavet af FSC-godkendt birkefinér, og er lette at rengøre og vedligeholde, og sparer derfor en masse rengøringstid.

Leg og læring

Cavemakers huler stimulererer barnets nysgerrighed, kreativitet, fantasi, motorik og sociale kompetencer.

Modulære og fleksible

Vores huler kan udvides i det uendelige, og passer derfor perfekt til både aktivitetsrum, institutioner, børnehaver, dagplejer og legestuer.

Intuitivt og rummeligt

Vores huler giver børn fra 2-3 år mulighed for selv at skabe fysiske universer i 3D – og de finder lynhurtigt ud af at klikke siderne sammen på kryds og tværs.

Kan pakkes helt sammen

Vores huler fylder meget, når børnene leger med dem – men de kan let og hurtigt pakkes væk, hvis rummet skal bruges til andre ting.

Lette at rengøre og vedligeholde

Vores huler er lavet af FSC-træ og er lette at rengøre og vedligeholde, hvilket i disse Corona-tider er helt afgørende.

Sikkerhed frem for alt

Hulerne er udarbejdet sammen med Nordisk Legepladsinstitut i Næstved, der også har testet og godkendt dem til leg uden voksenopsyn for børn på 2-14 år.

Kan også bruges udenfor

Vores huler er designet til indendørs brug, men kan sagtens bruges udendørs i godt vejr. Det kan også sagtens tåle lidt byger, men har det bedst uden…

Vil I have en skræddersyet løsning?
No problem!

Vores huler fås både i faste grundsæt, men kan også sættes sammen, så de passer 100% til jeres behov, og ved større ordrer kan vi også tilbyde specialdesign.
Ring på 8672 5041 – så kan vi sammen gennemgå mulighederne.
    ÉN KUBE – UTALLIGE MULIGHEDER