Har du spørgsmål til vores huler, håber vi, at du kan finde svarene her. Ellers er du altid velkommen til at skrive til os på info@cavemakers.dk

Frequently Asked Questions

Kan børnene få fingrene i klemme?
Nej!

Hulerne er konstrueret med et magnetisk kliksystem, som sikrer, at magneterne først tiltrækker hinanden indenfor en afstand af 1 cm. Har barnet fingrene mellem clipsene, er der ikke nogen tiltrækningskraft, og dermed mulighed for klemme fingrene.

Kan børnene rive sig på hulerne?
Nej!

Hulernes runde former gør, at dit barn ikke kan rive sig på dem, eller at tøjet kommer i klemme.

Hvad sker der, hvis barnet slikker eller bider i hulerne?
Ingenting!

Alle materialer følger EU standarden for legetøj, en sikkerhed for at de materialer, vi anvender, er ufarlige for dit barn. Hulerne er lavet af kvalitets birkefiner, som er limet sammen med giftfri lim, og clipsene er fremstillet i af ABS plast – det samme som i LEGO-klodsen.

Kan børnene kravle på hulerne og falde ned?
Nej!

Hulerne er konstrueret, så de falder sammen, hvis barnet prøver at kravle op på hulen. De runde former og anvendte bløde materialer betyder, at barnet ikke får skrammer.

Kan hulerne males?
Nej!

Hulerne er konstrueret af naturlig birkefinér, og derfor kan vi ikke love, at tusch og maling kan fjernes igen. Hvis dit barn bruger kridt eller kalktusch kan farverne muligvis fjernes med en fugtig klud. Alternativt kan du male én af siderne med tavlekridt, som dit barn så kan tegne på.

Er hulerne lette at rengøre?
Ja!

Hulerne er konstrueret af naturlig birkefinér, og kan rengøres med sæbespåner, der eftertørres umiddelbart efter. Vi anbefaler ULDREN, der er 100% naturlig kernesæbe.

Clipsene kan også rengøres med sæbespåner, men også almindelige rengøringsmidler og sprit kan anvendes.

Kan man bygge andre modeller?
Ja!

Vores egenudviklede kliksystem gør det muligt at sammensætte pladerne på forskellige måder, ligesom en LEGO-klods. Bare i træ og meget større. Du kan altid kombinere siderne med andre sider, hvis du køber et andet Cavemakers produkt.

Kan hulerne kombineres med andre materialer?
Ja!

Det er muligt at anvende tæpper til fx at dække hulen. Du skal være opmærksom på, at hulerne er konstrueret, så de falder sammen, hvis vægten bliver for stor.

Vælg din helt egen Cavemaker…

Fra DKK 1.999
Fra DKK 2.399
Fra DKK 2.999
Fra DKK 2.999
Fra DKK 6.499
Fra DKK 11.999

ÉN KUBE – UTALLIGE MULIGHEDER

Live from Instagram

– post and get posted 🙂

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.