RUDKØBING: Den industrielle designer, Leif Ravn Hansen, flyttede for godt et år siden fra Sjælland til Langeland sammen med sin hustru og parrets tre børn. Og nyeste design fra Rudkøbing-boen er såkaldte byg selv-huler.

– Hele systemet bygger på, at både børn og forældre kan bygge huler i forskellige udformninger. Men man kan også lege riddere, buschauffører, fange røvere, bygge restauranter og cafeer, eller simpelthen bare lege i legehus, fortæller Leif Ravn Hansen.

Han og firmaet cavemakers.dk vil under hele Langelandsfestivalen være at finde i Langelandshallen, som bliver omdannet til det hele store hulebyggeri. Og familier med børn er velkomne hver dag i formiddagstimerne, hvor man kan prøve at bygge huler – ganske gratis.

  • Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

Leave a comment